Tervetuloa Kauneushuone M-BEAUTY STUDIOn sivuille!

***VASTAANOTTO JATKUU! KYSY LISÄÄ! MUKANA MYÖS FACEBOOKISSA! KOSMETOLOGINA JO 23v JA YRITTÄJÄNÄ 14v! TERVETULOA!***

Kauneus Studio MakeUpDesigner toimi Vaasan ydinkeskustassa lähes 8 vuotta, Pukinkulmassa 3,5v Kauneushuone M-Beauty Studiona ja toiminta jatkuu nyt hoitohuoneessa kotini yhteydessä.

Haluan tarjota Sinulle parhainta ihonhoidon asiantuntemusta, esteettistä kauneudenhoidon ammattitaitoa, hemmottelua ja hyvää oloa.

Saat hyvää palvelua ja opastusta ihonhoitoon, kynsien hoitoon ja meikkaukseen liittyvissä asioissa. Täyteainehoidot ammattitaidolla.

Autan Sinua löytämään sopivat hoitotuotteet ihotyypillesi sekä valitsen Sinulle sopivat meikkivärit. Minulla myös yli 10 vuoden pitkä ja perusteellinen osaaminen kestopigmentointien teosta, joilla saat luonnollista ja pitkään kestävää kauneutta.

Soita ja varaa aikaa itsellesi!

Puh. 040 8400 903

Pyrin rauhoittamaan hoitoajat keskeytyksiltä, joten en pääse aina vastaamaan puheluihin. Jos jätät vastaajaani soittopyynnön, soitan takaisin, kun olen vapaana. Toinen helppo tapa tehdä ajanvaraus on tekstiviestiajanvaraus (kerro toivottu käsittely, toivomus ajankohdasta, vastaan heti vapauduttuani) tai varata seuraava aika paikan päällä hoitokerran päätyttyä.

Liike avoinna ajanvarausten mukaan ma-pe klo 10.00-18.00. Lauantaisin 10.00-15.00 sopimuksen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa.


Marjo Kujanpää-Kupiainen
SKY - Cidesco diplomikosmetologi
Meikkitaiteilija
< Kestopigmentoija


*** MYÖS FACEBOOKISSA M-BEAUTY STUDIO KAUNEUSHUONE ***