Rakennekynnet


Miksi valita rakennekynnet?

Vaikka rakennekynnet eivät välttämättä sovi jokaisen
elämäntapaan, ne voivat piilottaa kynnen virheitä tai puutteellisuuksia. Kauniit kynnet tekevät käsistäsi kauniimmat ja kohentavat ulkoista olemustasi.

Rakennekynnet lisäävät myös kynsien vahvuutta. Esimerkiksi jos luonnonkynsissä on trauman aiheuttamia pitkittäishalkeamia, jotka haljetessaan aiheuttavat kipua, on rakennekynsi hyvä suoja.

Mikäli kynnet eivät kasva tarpeeksi nopeasti tai ne katkeavat herkästi ovat rakennekynnet myös hyvä vaihtoehto.

Kuinka kauan rakennekynnet kestävät ja mikä on huolto?

Säännöllisillä huolloilla rakennekynnet kestävät loputtomiin. Säännöllisin välein kynsimuotoilija huoltaa kynnet eli ohentaa vanhaa massaa, hioo irronneen massan ja lisää uutta massaa kasvavalle osalle. Huoltoväli riippuu yleensä luonnonkynnen kasvuvauhdista ja väli on noin 3-5 viikkoa. Asiakas voi haluta muunkin huoltovälin tilanteen mukaan. Luonnonkynsi ei hengitä, eikä tarvitse lepoa rakennekynsistä. Ei ole siis mitään syytä pitää taukoa rakennekynsien käytössä, ellei asiakas niin itse halua.

Miten rakennekynsiä hoidetaan kotona?

Kynsimuotoilija antaa ohjeet valmistajan suosituksen mukaan. Akryyli tekeytyy yhden vuorokauden ajan, jolloin on hyvä välttää suuria lämpötilan vaihteluita, kuten saunomista.

Yleisesti suositellaan hanskojen käyttöä ulkotöissä, kuten puutarhatöissä. Voit halutessasi vaihtaa lakkausta (muista asetoniton ja öljytön kynsilakanpoistoaine) ja käyttää kynsinauhaöljyä/-voidetta, käsivoidetta ja viilaa.

Hyviä ja huonoja puolia:

+ Rakennekynnet sopivat hyvin
kynsienpureskelijoille, sillä kova kuori estää pureskelun

+ Rakennekynnen sileä pinta saa kynsilakan kestämään lohkeamatta jopa kolme viikkoa

+ Ilmakovetteinen akryyli auttaa peittämään ja korjaamaan kynsissä esiintyvät virheet, kuten epämuotoisen, -tasaisen tai -täydellisen luonnonkynnen, kuitenkin näyttäen luonnolliselta

+ Ilmakovetteinen akryyli kestää rakennekynsimenetelmistä eniten rasitusta

- Ilmakovetteisessa akryylissä on melko voimakas tuoksu

- Ilmakovetteisella akryylillä voi helposti tehdä liian paksun kynnen, jolloin se näyttää selvästi luonnottomalta (tähän kuitenkin auttaa harjoitteleminen)

+ Geelimenetelmällä saadaan luonnollinen (muovimainen) lopputulos; geeli itsessään on usein läpinäkyvää, jolloin kynsipeti näkyy luonnollisen värisenä.

- Läpinäkyvyytensä vuoksi geeli ei ole paras mahdollinen menetelmä kynsille, joissa on virheellisyyksiä, ellei halua käyttää värilakkaa

Harhaluuloja rakennekynsistä

"RAKENNEKYNSI PILAA OMAN KYNNEN" "Kynteni eivät koskaan ole enää samanlaiset"

Rakennekynsimenetelmät eivät vahingoita kynsipetiä, kynsimuotoilijat voivat. Suurin syy vaurioihin on liian voimakas viilaus (käsin viilaus ja sähköviilan käyttö), joka ohentaa ja heikentää luonnonkynttä.

Myös se, jos asiakas itse poistaa rakennekyntensä väärin repimällä ne irti, voi viedä oman kynnen pintaa ohemmaksi.

Kynnen rakennetta ei pystytä muuttamaan. Tietämätön asiakas voi myös itse vaurioittaa kynttä nyppimällä, puremalla tai hoitamalla kynsiään väärin.

"RAKENNEKYNSI AIHEUTTAA KYNSISIENTÄ YMS."

Rakennekynsien käyttö ei altista kynsisienelle. Yleisin syy viherrykseen on rakennekynnen alle jäänyt/joutunut kosteus, joka voi olla homesienen tai bakteerin aiheuttamaa.

"AKRYYLI ON MYRKYLLISTÄ, GEELI MYRKYTÖNTÄ"

Sekä ilmakovetteiset että UV-valokovetteiset massat ovat samankaltaista akryyliä. Liuottimista lähtevä voimakas tuoksu voi pelästyttää, mutta ei aiheuta myrkytystilaa. Vastaavia aineita käytetään muun muassa esimerkiksi hammaspaikoissa.

Tietoa kynsistä

Miksi meillä on kynnet?

Tätä ovat pienet lapset kysyneet sukupolvien ajan. Vastaus on yksinkertainen. Kynnet on suunniteltu suojaamaan sormen- ja varpaidenpäitä sekä auttamaan asioiden nostamisessa.

Toiseksi yleisimmin kysytty kysymys on "eikö niiden tarvitse hengittää?"

Tätä kysymystä eivät esitä pienet lapset, vaan asiakkaat jotka puntaroivat erilaisten kynsiin liittyvien asioiden kanssa, kuten pitäisikö heidän käyttää kynsilakkaa, tai tulisiko heidän ottaa rakennekynnet.

Vastaus on yksinkertainen: KYNSIEN EI TARVITSE HENGITTÄÄ.

Kynnet eivät hengitä - ne koostuvat proteiinia - keratiinia - sisältävistä kuolleista soluista.

Kovaa keratiinia on joka puolella vartalossamme - mutta se tunnistetaan yleisimmin hiuksista. Ihosta löytyy sen pehmeämpää muotoa.

Onyx on kynnen tekninen nimi. Terveen kynnen tulisi olla läpikuultavan pinkin värinen ja pinnaltaan sileä ja hieman kiiltävä.

Kun ihminen vanhenee tai sairastuu, se näkyy usein kynsien kunnossa. Myös moni vakavampi sairaus voidaan nähdä ihmisen kynnen muodosta.

Kynnen kasvu vaihtelee eri ihmisillä, mutta yleisenä ohjeena voi sanoa että kynsi kasvaa kynsipedin mitan verran noin neljässä-viidessä kuukaudessa. Tämä voi vaihdella vuodenajasta riippuen. Varpaankynnet kasvavat hitaammin kuin sormenkynnet. Sormenkynnet kasvavat aikuisella noin 1-2 mm kuukaudessa.

RAKENNEKYNNET ->> Sinun ei tarvitse enää piilotella käsiäsi!

Rakennekynnet ovat todellinen apu kynnenpurijoille ja sinulle, jolla on liuskoittuvat, kuivat ja katkeilevat kynnet.

Rakennekynnet ovat luonnollisen näköiset ja -tuntoiset, eikä niiden välttämättä tarvitse olla pitkät. Rakennekynsissä kynsilakka pysyy kauniina pitkään, mutta kynnet näyttävät hyvältä ilmankin.

Rakennekynnet voidaan tehdä myös hyvin lyhyisiin kynsiin.

Kaikki kynsimateriaalit ovat turvallisia ja oikein tehtyinä ne eivät vahingoita omaa kynttä.

Onko edessä tärkeä juhla tai edustustilaisuus?

Upeat rakennekynnet viimeistelevät tyylisi! Voit ottaa rakennekynnet myös jotain erikoistilaisuutta tai juhlaa varten, esim. häät, kevätjuhlat, pikkujoulut, firman juhlat, tms.

Jos kyntesi ovat ohuet, lohkeilevat tai pureskellut, apu löytyy usein rakennekynsistä.

Rakennekynnet ovat 60 kertaa luonnollisia kynsiä vahvemmat. Samalla menetelmällä voidaan vahvistaa myös omia kynsiä.

Rakennekynnet huolletaan noin 3-6 viikon välein.

Kestoranskalainen on klassinen, aina tyylikäs vaihtoehto, jossa kynnen kärki on valkoinen. Sinulle, jolla on paljon kädet esillä ja haluat kyntesi olevan huolitellut ja siistit.

Kestoranskalainen näyttää hyvältä lyhyenä ja pidempänä.

HYVÄ TIETÄÄ RAKENNEKYNSISTÄ

* Kynsiöljyn käyttäminen päivittäin hoitaa omaa kynttä, pitää rakennekynnen pinnan hyvännäköisenä ja ravitsee kynsinauhoja. Muista öljytä myös kynnen alta, se ei missään nimessä irroita kynttä.

* Rakennekynsiä saa lyhentää vain viilaamalla. Kysy sopivan karhea viila Sinun kynsillesi.

* Pidä kynsi oikean mittaisena Sinun tarpeitasi ajatellen, näin parannat kynsien kestoa.

* Kynnet eivät ole työkalu! Älä käytä niitä ruuvimeisseleinä.

* Kynsilakka pysyy rakennekynsissä hyvin, mutta jos haluat vaihtaa väriä, hanki ehdottomasti asetoniton lakanpoistoaine. Asetoni syövyttää rakennekynnet. Ja jos haluat vaihtaa lakan väriä vaaleasta tummaan, Sinun ei välttämättä tarvitse poistaa edellistä ensin.

* Älä poista kynsiä repimällä, tämä vahingoittaa omaa kynttä!

* Rakennekynnet poistetaan leikkureita ja viilaa käyttämällä. Mahdollisimman paljon massaa poistetaan viilaamalla. Omat kynnet eivät vahingoitu, jos rakennekynnet poistetaan oikeaoppisesti.

LAATUTAKUU

Laittamillemme kynsille annamme 1 viikon laatutakuun, joka sisältää korjaukset, mikäli rakennekynsille tapahtuu irtoamista tai vastaavaa korjausta vaativaa ilman asiakkaan omaa syytä tuona aikana.